Студентів університету у США закликали уникати роботів-кур’єрів. Усе через невдалий жарт

  • 26 октября, 06:01
  • 3880
  • 0

Студентів університету у США закликали уникати роботів-кур’єрів.

Студенти та викладачі Університету штату Орегон (OSU) у США на собі відчули, яким може бути повстання машин. І все почалося зі звичайних роботів-кур’єрів, які працюють на території кампусу.

 Роботи Starship на день стали загрозою для голодних студентів. 

Університет розіслав студентам попередження про те, щоб вони уникали всіх роботів. Масштабну паніку спричинило повідомлення про саморобний вибуховий пристрій, закладений у роботові для доставки їжі Starship Technologies. Про це пише Business Insider.

«В роботах для доставки їжі Starship можуть бути бомби. Не відкривайте їх. Уникайте всіх роботів до подальших вказівок», – йдеться в дописі OSU.

Спеціалісти ізолювали робокур’єрів та перевірили на наявність вибухівки. На щастя, роботи для доставки їжі не перекваліфікувалися на доставку бомб.

Хто винен у масовій паніці в університеті Орегон

Пізніше виявилось, що загроза була вигадкою студента OSU, який вирішив так пожартувати. Виробник роботів Starship Technologies повідомив, що допис про фальшиву вибухівку юнак опублікував у соцмережах. Згодом департамент громадської безпеки заарештував винуватця паніки.

Як відреагували студенти

Багато студентів під час інциденту хвилювалися за… роботів. І ні, це вже не жарт. Так, деякі з них поділились, що дуже добре ставляться до роботів-кур’єрів.

«Вони просто намагаються виконувати свою роботу якнайкраще, а потім їх використали як засіб створити (або спробувати створити) паніку», – сказав один зі студентів.



Теги: роботи
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий