Створювати зображення за текстовим описом можна в ШІ додатках

  • 5 июля, 13:22
  • 4053
  • 0

Завдяки постійному розвитку штучного інтелекту та зростанню доступності цих застосунків, вони стають все більш використовуваними і інтегрованими у наше повсякденне життя. Застосунки зі штучним інтелектом надають можливість користувачам взаємодіяти з технологіями більш природним і ефективним способом, сприяючи покращенню продуктивності та забезпеченню нових можливостей для інновацій та розвитку тому, все частіше вони стають платними, коли набувають популярності. Це пов'язано з різними факторами, включаючи витрати на розробку та підтримку таких застосунків, а також бажання розробників отримувати відповідну винагороду за свою працю.

Все ж на ринку існує велика кількість застосунків із штучним інтелектом, які досі пропонуються безкоштовно. Розробники таких застосунків можуть використовувати різні моделі монетизації або залучати фінансування з інших джерел, таких як реклама, спонсорські угоди або інвестиції.

  1. Від логотипів і символів до цифрових ілюстрацій і фотографій, просто опишіть потрібне зображення, і інструмент для створення зображень зі штучним інтелектом створить ідеальну графіку для вашого проекту - bluewillow.ai
  2. NightCafe Studio виконує місію демократизації творчості. Він створює інструменти, які дозволяють кожному - незалежно від рівня кваліфікації - відчути задоволення, терапію від створення неймовірного, унікального мистецтва.
  3. Новий спосіб поєднання реальних і синтетичних зображень для створення приголомшливих творів мистецтва та фотореалістичних зображень, пов’язаних лише вашою уявою - Playground
  4. Творець зображень генерує зображення на основі вашого тексту за допомогою штучного інтелекту - bing.com/create;
  5. Експериментуйте, фантазуйте та створюйте нескінченну кількість зображень за допомогою Firefly, генеративного створення контенту на основі ШІ.

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий