"СВОЄ.ІТ": Що очікується на великому виставковому заході українського програмного забезпечення

  • 4 сентября, 08:42
  • 3775
  • 0

8 вересня у Києві відбудеться захід "Своє.ІТ. Шоурум українського ПЗ". Це перший безкоштовний масштабний захід такого типу, на якому будуть представлені десятки українських програмних продуктів. 

Можливість особисто ознайомитися з усіма програмами. Програми для бухгалтерії, обробки документів, освіти, CRM, ERP та інших сфер будуть доступні для тестування та демонстрації в одному місці. Кожен стенд надасть можливість провести тестування, детально оглянути всі можливості продукту та одразу поспілкуватися з розробниками, отримавши відповіді на всі ваші запитання. Володимир Бєлов, генеральний директор GigaCloud Ukraine, зауважує широкий асортимент програм, який буде доступний на заході.

«Важливо показувати, що український софт є різноманітним, формувати й підтримувати звичку користуватися своїм продуктом, сприяючи його розвитку. Ось чому ми, в першу чергу, створили цю подію: щоб дати користувачеві можливість випробувати ці програми з максимальним комфортом та побачити, наскільки вони якісні. Ми хочемо закохати якомога більше людей в українське ПЗ».

На заході представлять софт такого типу:

  1. Програми для обробки документів дозволяють ефективно обмінюватися інформацією та файлами, створювати цифрові підписи та зберігати документи в електронних архівах. В цей напрямок входять такі рішення, як Centredo, MEDoc, АСКОД, Вчасно, MASTER:Документообіг і сервіс Signy. 
  2. CRM-системи та сервіси для їх впровадження включають Creatio, NetHunt, CRMiUM, SuiteCRM, Servio, VoIPTime CRM та MASTER:СRM.
  3. Аналоги 1С, програми для бухгалтерського обліку та ERP-системи включають Дебет Плюс, MASTER:Бухгалтерія, Вправно, ISPro, Універсал 9:ERP та ERP-систему IT-Enterprise. Також буде представлено локалізовані програмні додатки для бухгалтерського та кадрового обліку для міжнародної ERP-системи SAP Business One. 
  4. Програми для колл-центрів та служб технічної підтримки включають рішення для IP-телефонії з використанням штучного інтелекту VoIPTime Contact Center, віртуальну телефонію UniTalk і тікет-систему комунікації з клієнтами HelpDeskStar.
  5. У сфері EdTech буде представлена цифрова платформа для освіти під назвою "Навчання і Технології". 
  6. Також на заході будуть розробники програм для військової справи, фінансів, освіти, соціальних проєктів, включаючи TATL technology, сервіс авто за підпискою Drivovo, інноваційну компанію Uklon, яка презентує унікальну картографію як альтернативу російській Yandex, і сервіс торгів і закупівель SmartTender.

Десятки компаній-учасників та партнерів заходу підготували спеціальні пропозиції, акції, та інші спеціальні привілегії для відвідувачів. На події будуть представлені не лише розробники програмного забезпечення, а також декілька великих сервісних компаній, які знайдуть можливості приємно здивувати гостей.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все