Така собі продуктивність. Windows 11 знищує ресурси процесора, і Microsoft не поспішає це виправляти

  • 18 июня, 09:01
  • 3778
  • 0

Останнє збирання Windows 11 знову засмутило учасників програми тестування. Вони помітили помилку, яка з'їдає 7-10% ресурсів ЦП, навіть тоді, коли з ПК нічого не роблять.

Користувач leginmat90 повідомив про цю проблему на початку червня на форумах спільноти Microsoft. Він з'ясував, що це пов'язано із безперервною роботою Microsoft Cross Device Service.

«Зауважив, що це розпочалося кілька днів тому. Спочатку охолоджувач процесора працював незвично, я також помітив високу температуру під час простою. Диспетчер завдань показує Cross Device Service, яка безперервно працює на моєму ЦП на 7-10%. Як тільки я закриваю цю програму, мій ЦП повертається до нормальних умов очікування», - написав користувач.

Інші користувачі запропонували автору вирішення проблеми, проте автоматичного рішення немає. Інженери Microsoft повідомили, що визначили причину проблеми та працюють над її вирішенням, але оновлення досі не надійшло.

Tom's Hardware зазначає, що помилка могла з'явитися через покращення функції служби Windows 11, яка дозволяє ПК легше синхронізуватися з телефоном для обміну файлами тощо.

Це не єдина проблема з Windows 11, з якою Microsoft зіткнулася останнім часом. Корпорація була змушена відмовитися від випуску суперечливої функції Recall, яка запам'ятовує всі дії користувача з ПК та має проблеми з конфіденційністю.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий