ІТ-Армія України була відповідальною за вересневу атаку на найбільші російські аеропорти

  • 5 октября, 14:39
  • 3758
  • 0

У кінці вересня найбільші аеропорти росії, що розташовані біля Москви, припинили свою роботу через атаку на внутрішню програмну систему "Леонардо". Пізніше виявилося, що цю атаку виконала українська кіберармія.

Щодо інформації: Того ж 28 вересня, коли стало відомо про атаку на аеропорти, офіційний телеграм-канал IT-Армії опублікував повідомлення, у якому коротко зазначив, що дві авіакомпанії, а саме "Побєда" і "Аерофлот", постраждали від цього інциденту. Клієнти цих авіакомпаній не могли здійснити бронювання квитків і реєстрацію на рейси. Пізніше також з'явилися повідомлення про призупинення польотів компанії "Уральські авіалінії".

Вже наступного дня українські хакери видали ще одне оголошення, де явно зазначили свою причетність до цих атак:"Погляньте лише на результати нашої акції вчора та її вплив на роботу аеропортів у країні-агресора. Тут виявляється висока якість нашої підготовки та незручності для пасажирів у аеропортах, – повідомили активісти, цитуючи публікацію російських пропагандистів з Рен-ТВ.

Як відомо, DDoS-атаки вплинули на такі московські аеропорти, як Домодєдово, Внуково і Шереметьєво.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все