Тепер без Android програм. Microsoft позбавилася від однієї з флагманських функцій Windows 11

  • 13 марта, 14:14
  • 3730
  • 0

Microsoft припиняє роботу Windows для Android, яка дозволяла запускати програми для Android на пристроях з Windows 11.

Екосистема Apple дозволяє певним програмам iOS працювати на macOS. Дозволити користувачам Android і ПК з Windows робити те саме було логічним кроком. І саме це запропонувала Microsoft, випустивши Windows для Android у своїй останній операційній системі.

Підсистема Windows для Android не дозволяла портувати програми з Android на Windows, але давала можливість завантажувати програми з Amazon Appstore на комп'ютери. Більше користувачів такої можливості не мають, а підтримка вже завантажених таким чином програм триватиме лише рік.

«Microsoft припиняє підтримку Windows для Android (WSA). В результаті Amazon Appstore у Windows і всі програми та ігри, що залежать від WSA, більше не підтримуватимуться, починаючи з 5 березня 2025 року. … Клієнти, які встановили програми Amazon Appstore або Android до 5 березня 2024 року, матимуть доступ до цих програм до дати припинення підтримки 5 березня 2025 року», — оголосила Microsoft.

NV Техно писав, що починаючи з квітня 2024 року Microsoft пропонуватиме більшій кількості користувачів Windows 10 безкоштовно перейти на Windows 11. Пропозицію першими отримають власники корпоративних пристроїв, які працюють під керуванням Windows 10 Pro та Pro Workstation


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий