Тепер українці можуть користуватися українською версією додатку, який сприяє оцінці ризику інсульту

  • 5 октября, 15:08
  • 3794
  • 0

"Stroke Riskometer" тепер доступний на українській мові. Цей додаток дозволяє користувачам безкоштовно розрахувати особистий ризик інсульту та отримати рекомендації щодо його зменшення. Застосунок був створений з участю лікарів і професорів із Нової Зеландії, він ґрунтується на авторитетних наукових джерелах і визнаний Всесвітньою організацією з питань інсульту.

Додаток є безкоштовним та доступним на багатьох мовах, але до нещодавна не було української версії.

В серпні громадська організація "Just Save Life", яка присвячена попередженню серцево-судинних захворювань серед українців та навчанню правильній реакції в разі їх виникнення, офіційно переклала додаток на українську мову.

"Stroke Riskometer" обчислює ризик інсульту, враховуючи різні фактори, такі як вік, стать, етнічна приналежність, спосіб життя та інші аспекти здоров'я, які безпосередньо впливають на імовірність інсульту протягом наступних 5 і 10 років.

Цей додаток надає важливу інформацію про те, як зменшити ризик інсульту, і відстежує його динаміку при зміні особистих факторів ризику. Додаток придатний для осіб віком від 20 років.

У проєкті додатка вже бере участь більше 300 відомих експертів з інсульту з 102 країн, що робить його найбільшим міжнародним мобільним проєктом у галузі охорони здоров'я у світі. "Stroke Riskometer" можна завантажити в App Store або Google Play.


Теги: додаток
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий