Тепер українці можуть не чекати на замовлення в ресторані

  • 10 сентября, 09:00
  • 4297
  • 0

RestYou – мобільний додаток, який стане твоїм особистим помічником.

Коли на рахунку кожна хвилина – тривале очікування їжі в закладі зовсім не доречне. Та й під час романтичного побачення, зустрічі з сім’єю чи друзями хочеться витрачати час на приємніші речі, аніж до півгодини чекати на страви.

На такий випадок українці створили незамінного помічника для всіх, хто дорожить своїм часом – додаток RestYou. У ньому за хвилину можна й забронювати столик, й одразу зробити замовлення.

Як працює RestYou?

Це безкоштовний український сервіс із європейським підходом. Його мета – економити твій час. Тому всього в декілька кліків і без жодних комісій можна замовити столик в улюбленому ресторані, переглянути меню та обрати страви, які приготують для тебе на конкретний час. Для цього не доведеться телефонувати, чекати на лінії або перекрикувати музику, намагаючись пояснити свої побажання працівнику закладу.

Понад те, RestYou позбавляє тебе необхідності чекати спочатку на готову страву, а потім – на рахунок. Ти онлайн обираєш позиції меню і оплачуєш їх карткою. А в ресторані – лише смакуєш. А коли часу зовсім обмаль – можна забрати замовлення з собою.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все