TikTok вдалося обійти найпопулярніший додаток

  • 27 февраля, 13:44
  • 4084
  • 0

Думаю, що ви неодноразово зустрічали рекламу соцмережі TikTok на різних платформах. І видно «ці старання» були недармними. Згідно з даними Sensor Tower, WhatsApp був найбільш завантаженим додатком у світі за 2019 рік. Але у січні ситуація вже змінилася. Останній звіт аналітичної компанії показує, що додаток TikTok та Douyin (китайський аналог) були завантажені 104 млн разів в магазинах Google Play та App Store.

Статистика показує, що трьома найбільшими ринками завантаження TikTok в цей період є Індія, Бразилія і США, на кожен з яких припадає 34.4%, 10.4% і 7.3% відповідно. Але показники можуть бути навіть вищими. Оскільки вони не враховують завантаження зі сторонніх платформ. Наразі, загальна кількість завантажень програми перевищила 1.82 млрд разів. І популярність додатків буде тільки зростати.

Що стосується доходів від покупок в додатках, глобальний дохід Douyin і TikTok в грудні виріс до $ 39.4 млн, але в січні впав до $ 28.6 млн. Зараз доходи від покупок в додатках надходять, в основному, з Китаю і США, на які припадає 84.5% і 10.1% від загального доходу за січень.

У китайській версії Duoyin спочатку спостерігалося зниження покупок в додатках на початку січня. Але це швидко минулося, бо з 23 січня почалися весняні канікули. Зазначається, що покупки в додатку Duoyin в 18.7 разів перевищували доходи під час свята Весни 2019. Це може бути пов’язано з коронавірусом, оскільки люди перебували вдома і проводили все більше часу зі смартфонами.


Теги: ​tiktok
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все