Як у TikTok. YouTube Shorts отримали власний штучний голос для озвучення відео

  • 16 июля, 07:33
  • 3709
  • 0

YouTube анонсував нові функції для короткого формату відео YouTube Shorts. Серед них – функція штучного диктора, який може озвучити будь-який ролик.

Процес додавання дикторського голосу нагадує TikTok. Для цього досить просто написати текст для відео та вибрати потрібний інструмент.

«З функцією Text to Speech у авторів з'явиться ще більше можливостей для самовираження, адже текст у вашому Short можна озвучити або вимовити вголос. Після того, як ви записали ролик, додайте свій текст і торкніться іконки „Додати голос“ у верхньому лівому кутку», – йдеться у повідомленні у блозі YouTube.


Зараз платформа пропонує значно менше версій звуку, ніж TikTok. Усього доступно чотири голоси на вибір. Платформа також запускає автоматично згенеровані субтитри, які можна додати до відео, не перемикаючись на іншу програму, наприклад CapCut.

Нагадаємо, в останні місяці платформи дедалі частіше копіюють одна одну. YouTube регулярно використовує функції TikTok, а TikTok продовжує збільшувати максимальну тривалість відео.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий