Тісна співпраця. Бос Apple App Store увійшов до правління OpenAI

  • 1 июля, 16:57
  • 3771
  • 0

Після оголошення про плани інтегрувати продукти OpenAI зі штучним інтелектом в iOS та macOS Apple відправила керівника App Store Філа Шіллера представляти компанію у некомерційній раді розробника.

Apple обрала керівника App Store та колишнього керівника напряму маркетингу Філа Шіллера для представлення компанії в некомерційній раді OpenAI. Як пише Bloomberg, Шіллер отримає роль спостерігача та зможе відвідувати засідання правління, але не зможе голосувати.

Приєднання до правління дозволить Шиллеру дізнатися більше про внутрішню кухню OpenAI на тлі роботи Apple над інтеграцією ChatGPT в iOS та macOS.

Керівники Apple досить рідко займають місця в радах компаній, з якими співпрацюють. Минулого року Microsoft також приєдналася до поради, яка контролює OpenAI на позиції спостерігача без права голосу. Наявність представників як Apple, і Microsoft у правлінні OpenAI може ускладнити обговорення планів компанії.

NV Техно писав, що в рамках нового партнерства Apple не платитиме OpenAI за використання її технологій, як і ШІ-гігант виробнику техніки. Впровадження ChatGPT в iPhone сприймається обома як інструмент для просування бренду Сема Альтмана. Інтеграція чат-бота дозволить Apple покращити роботу Siri, яка отримає можливість надсилати розширені запити до ChatGPT за згодою користувача.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий