У Латвії заборонили доступ до трьох російських сайтів, які поширювали пропаганду та неправдиву інформацію про війну Росії в Україні

  • 26 июля, 18:46
  • 3696
  • 0

Національна рада з електронних ЗМІ Латвії заборонила доступ до трьох російських сайтів, які поширювали пропаганду та недостовірну інформацію про війну Росії в Україні та військові злочини окупантів, про це повідомляє Delfi.

Зазначено, що три заблокованих російських сайти поширювали неправдиві наративи щодо конфлікту в Україні, відображаючи, що винні країни Заходу та НАТО, а Росія просто миролюбно реагує на події у всьому світі. Крім того, вони дискредитували Альянс та виправдовували вторгнення РФ в Україну.

На одному з цих сайтів було доступно переглядання російських пропагандистських програм, які ведуть Владімір Соловйов, Ольга Скабєєва та інші. На іншому сайті закликали до вступу до ПВК Вагнера.

Поширення такої інформації з умисним введенням в оману щодо справжніх намірів Росії в Україні та створення негативних установок щодо України впливає негативно на мирне співіснування різних соціальних груп у Латвії, а також створює ризики для провокацій, що може загрожувати національній безпеці та громадському порядку у Латвії.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи