У Львові підпишуть меморандум для поширення цифрових технологій в освітянській діяльності

  • 23 сентября, 10:45
  • 3938
  • 0

У середу, 25 вересня, о 13.30 год. у Львівській міській раді відбудеться підписання меморандуму про співпрацю із Національним університетом «Львівська політехніка» та ТОВ «Академія цифрового розвитку». Метою меморандуму є поширення стандартів широкого використання цифрових технологій в діяльності закладів освіти та у підвищенні кваліфікації вчителів.

Підпишуть меморандум для поширення цифрових технологійВідтак у рамках реалізації меморандуму буде проведений двогодинний тренінг для освітян міста Львова з презентацією цифрових інструментів і можливостей Google для освітньої діяльності.

Тренінг розпочнеться о 15.00 год. в ауд. 219 Національного університету «Львівська політехніка». По завершенню навчання учасникам буде видано онлайн сертифікат про участь у тренінгу за програмою «Додатки Google в освітній діяльності» у кількості 2 годин.

Під час заходу через серію практичних завдань учасники ознайомляться з:

  • перевагами та можливостями застосування цифрових інструментів Google;
  • отримають навички роботи в Google Клас: об'єднання учасників у захищеному середовищі, поширення інформації, тиражування, збір файлів у хмарному середовищі, контроль і історія виконання завдань; 
  • вивчать основи щодо надання рівнів дозволів для спільного використання об’єктів Google Диску;
  • опрацюють засоби ефективного узагальнення матеріалів.

Для всіх бажаючих тренінг буде супроводжуватися онлайн трансляцією для всіх освітніх закладів міста через інструменти прямого ефіру YouTube. Трансляцію можна буде переглянути за посиланням.

Усі учасники тренінгу будуть запрошені до участі у Всеукраїнському дистанційному навчальному курсі «Додатки Google в освітній діяльності», який проводиться за підтримки Google Україна в рамках співпраці з Міністерством освіти і науки України з метою забезпечення становлення Нової Української Школи.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий