У Львові відбудеться JS Automation Career Day

  • 5 июня, 10:04
  • 4714
  • 0

Реєструйтеся та приходьте 22 червня на GlobalLogic Lviv JavaScript Automation QA Career Day.

Тут ви знайдете цікаві для себе проекти та матимете змогу отримати пропозицію до співпраці лише за 1 день.

На вас очікує:

  • Виступи і практичні поради від експертів
  • Презентації проектів та розробок команд
  • Знайомство з проектними командами та менеджерами проектів

Global logic



Впродовж 1 дня надається можливість пройти інтерв’ю на будь-яку позицію, отримати офер протягом всього кількох годин, та вже наступного тижня приєднатися до проектної команди у GlobalLogic.

Які доповіді ви почуєте?

  1.  “Model-Based Testing for Embedded Reactive Systems” — Oleh Menchyshyn, Senior Test Engineer, консультант GlobalLogic зі значним науковим досвідом та експертизою у розробці програмного забезпечення. Щораз складніші інформаційні системи вимагають нових підходів та технік, щоб йти в ногу з часом. Model-Based тестування є тим напрямком, який дозволяє досягти ефективного, послідовного та вичерпного тестування програмного забезпечення.

У доповіді Олег поділиться думкою щодо Black-Box тестування, яке застосовує поведінкові моделі. Тема буде цікавою тестувальникам та розробникам програмного забезпечення, які бажають дізнатися більше та застосовувати Model-Based тестування.

  1.  “Test Framework Development” — Bohdan Kondiuk, Lead Software Engineer, консультант GlobalLogic з 11-річним досвідом в інжинірингу, спеціалізується на створенні фреймворків для тестування.

Учасникам JS Automation Career Day Богдан розповість в деталях про весь процес створення фреймворку, починаючи від розуміння потреб клієнта до вдосконалення вже створеного фреймворку. Ви дізнаєтеся як перевести очікування клієнта у завдання, створити з них архітектуру, розробити рішення та зібрати відгуки про несправності, запити та інше.

  1.  “Mobile App testing using Appium/Selenium” — Oleksandr Kleimionov, Lead Test Engineer, Quality Assurance, консультант GlobalLogic з понад 10-річним досвідом у різних ІТ-проектах (зокрема понад 8 років у медичних проектах, пов’язаних з SW-тестуванням, та 2 років експертизи в тестуванні мобільних застосунків, які використовують програми Appium/Selenium).

У своїй презентації Олександр представить основні стандарти процесу тестування мобільних застосунків, а також підходи, які варто використовувати для того, щоб відповідати рівню вимог щодо якості у медичних проектах. Крім того, експерт розповість про розповсюджені помилки, з якими можуть зіткнутися спеціалісти під час автоматизованого тестування мобільних застосунків з використанням Appium.

  1.  “Cloud-based Mobile App Testing” — Liubov Matiiko, Test Engineer, Quality Assurance, консультант GlobalLogic з експертизою тестування мобільних застосунків. Любов розповість про переваги та недоліки хмарних тестувальних платформ порiвняно з емуляторами, а також поділиться досвідом роботи з Perfecto — однієї з найпопулярніших хмарних платформ для безперервного тестування.

Участь в події  JS Automation Career Day надасть можливість долучитися до команди GlobalLogic.




0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все