Удар по Google. Творець ChatGPT, ймовірно, працює над власним пошуковцем

  • 19 февраля, 10:52
  • 3769
  • 0

OpenAI може розробляти новий продукт у сфері веб-пошуку, який кине виклик відомим гравцям як Google та Bing від Microsoft.

OpenAI працює над інструментом пошуку. пише The Information із посиланням на джерела. За інформацією видання, новий інструмент для веб-пошуку може стати частиною преміальних функцій чат-бота зі штучним інтелектом ChatGPT, так і окремим продуктом компанії.

Компанія, ймовірно, буде використовувати функцію пошуку Microsoft Bing як основу свого майбутнього продукту. Потенційна підтримка елементів Bing узгоджується з величезними інвестиціями Microsoft в OpenAI, здійсненими останніми роками. Microsoft активно використовує розробки OpenAI у своїй роботі, інтегруючи моделі штучного інтелекту компанії у свої продукти, як пошуковик Bing та ІІ-асистент Copilot.

NV Техно раніше писав, що регулятори в кількох країнах вирішили детальніше вивчити співпрацю техногігантів. Скандальне звільнення гендиректора OpenAI Сема Альтмана, його тимчасове приєднання до Microsoft і повернення до компанії змусили британська влада зацікавитися, чи не готуються техногіганти до злиття. Європейська комісія також зацікавилася багатомільярдними інвестиціями Microsoft у компанію-розробника ChatGPT OpenAI і прагне перевірити, чи співпраця компаній не впливає на конкурентоспроможність ринку.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий