Україна отримала 508 акумуляторів Tesla Powerwall.

  • 1 августа, 05:54
  • 3760
  • 0

Міністр цифрової трансформації України, Михайло Федоров, оголосив, що Україна отримала 508 акумуляторів Tesla Powerwall, їх передала Польща. Вони будуть забезпечувати електроенергією школи, лікарні, дитсадки та інші соціальні та критичні інфраструктурні об'єкти, він поділився цією новиною у Telegram.

За словами Міністра, акумулятори Tesla Powerwall виявилися ефективним рішенням під час ракетного терору агресора. Вони заряджаються від стандартної електрики та можуть зберігати заряд до 14 годин.

Завдяки їм лікарі рятуватимуть життя, вчителі проводитимуть уроки, а українці залишатимуться на зв’язку з безперебійною роботою Starlink в окремих локаціях.

Міністр також додав, що Україна вже має успішні кейси використання акумуляторів Tesla Powerwall. Вони успішно працюють у лікарнях та амбулаторіях на звільнених територіях. Крім того, ці акумулятори дозволяють тисячам людей у прифронтових містах Донецької й Миколаївської областей зберігати можливість телефонувати рідним та дізнаватися новини навіть під час відключень електроенергії через російські обстріли.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все