Українські фахівці розробили мобільний додаток, що нагадує про донати на потреби ЗСУ

  • 6 августа, 10:54
  • 3741
  • 0

Володимир Рожков, український IT-спеціаліст, розробив додаток під назвою Donate24, який надає користувачам можливість переглядати збори, здійснювати пожертвування та копіювати реквізити, а також ділитися посиланнями на збори та відстежувати їх стан. Головною метою додатка є щоденне надання користувачам можливості пожертвувати кошти на потреби Збройних Сил України.

«Нещодавно ми завершили розробку iOS-додатку для збору донатів, який допоможе поєднати волонтерів та донатерів, дасть змогу добавити прозорість та ясність щодо волонтера, збору, та інших деталей які вас можуть зацікавити», — повідомив розробник.

Додаток Donate24 надає своїм користувачам широкий функціонал, що дозволяє повноцінно переглядати збори, легко поповнювати та копіювати реквізити, ділитися посиланням на збір та стежити за ними. Крім того, користувачі мають можливість додавати окремі монобанки для збереження зборів.

Якщо є пропозиції щодо покращення сервісу, їх можна надсилати в телеграм-чат @opuntiapps. Зазначено, що команда додатка активно працює над розробкою Android-версії застосунку та розширенням функціоналу для волонтерів.



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все