Українські кіберволонтери атакували найбільший російський хостинг-провайдер та викрали дані частини клієнтів

  • 23 марта, 08:03
  • 3763
  • 0

Ukrainian Hacker Group заявили, що атакували російський реєстратор доменних імен reg.ru. Про це кіберволонтери повідомили на своєму телеграм-каналі. 

Вони стверджують, що вони вкрали дані частини чотирьохмільйонної клієнтури хостингу. Також опублікували «семпл на п’ятсот баз».

«Звісно, ми не прощаємось. А reg.ru поки може спокійно, за годинку-дві змінити всі паролі, розповісти користувачам, що їхні дані в Україні, повідомити регулятора і контррозвідку», – пишуть хакери.

Що відомо про reg.ru

Це найбільший у росії акредитований реєстратор доменних імен і хостинг-провайдер. Провайдер обслуговує 3,7 млн клієнтів, серед яких Mail.ru, Avito, Auchan, «Альфа-Банк», Tilda та «Електронная москва».

Нагадаємо, нещодавно українська ІТ-Армія атакувала найбільший російський сервіс електронної пошти Mаil.гu. Тоді доступ до пошти втратили користувачі поза межами рф та частина з тих, хто живе у країні-агресорі. Для росіян це не тільки пошта, а й можливість відновити паролі, пройти двофакторну верифікацію, отримати доступ до девайсів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий