Українські розробники представили Telegram-бота, який допомагатиме у підготовці до співбесід у сфері інформаційних технологій (ІТ)

  • 25 июля, 05:13
  • 3711
  • 0

The Interviewer Bot - це нова розробка українських програмістів, яка використовуючи штучний інтелект, проводить симуляцію співбесід, допомагаючи кандидатам у підготовці до інтерв'ю.

Кияни Микола Кулеба, Алеся Комарова та Володимир Клевцов створили The Interviewer Bot, який є безкоштовним для українських користувачів. Всі витрати на розробку та підтримку проекту автори покривають самостійно.

На даний момент бот надає можливість підготовки до співбесід у трьох спеціалізаціях: проектний менеджмент, бізнес аналіз та тестування програмного забезпечення. В майбутньому, розробники планують розширити напрямки для розробників (JavaScript, C#, Java, SQL та інші), включити теми soft skills та додати можливість задавати свої питання боту. Всі питання в боті підібрані з матеріалів по міжнародній сертифікації.

Наразі The Interviewer Bot доступний лише українською мовою, проте розробники працюють над впровадженням підготовки англійською та можливістю спілкування з ботом за допомогою голосових повідомлень. На цей час симуляція співбесіди здійснюється за допомогою текстових повідомлень.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий