Українські стартапи мають можливість безкоштовно приєднатися до події AWE XR Europe

  • 12 сентября, 05:33
  • 3744
  • 0

У Відні 24-25 жовтня відбудеться конференція AWE XR, присвячена новим технологіям та трендам у галузі XR, AR та VR. За інформацією, наданою студією FFFACE.ME, цього року в рамках події вперше буде організовано український павільйон, де українські компанії зможуть прийняти участь безкоштовно.

AWE XR Europe - це подія, що поєднує в собі виставку та публічні виступи, приурочені до нових технологій та трендів у галузі XR, AR та VR (розширена, доповнена та віртуальна реальність відповідно). Вона відбудеться 24-25 жовтня у Відні.

Організатори описують цю подію як важливий зібрання для розробників AR та VR з усього світу, незалежно від того, чи вони вже працюють у цій галузі, чи тільки планують в ній взяти участь. Під час конференції відбудуться семінари для розробників і зустрічі з ключовими гравцями та перспективними стартапами, які займаються розробкою обладнання та програмного забезпечення для просторових обчислень майбутнього.

Для участі українським компаніям у конференції необхідно відповідати наступним критеріям відбору:

  1. Потрібно представити унікальний продукт (наприклад, у випадку FFFACE.ME - Дзеркала з Доповненою Реальністю), а не просто сервіс (наприклад, студії розробники фільтрів чи метаверс-простори не відповідають цьому критерію).

  2. Учасник повинен надати інформацію про свій продукт або стартап у форматі одного аркуша.

  3. Учасник повинен мати можливість представити свій продукт у вигляді інтерактивної демонстраційної зони з можливістю випробувати його (іншими словами, просто показати відео продукту на плазмі не відповідає цьому критерію).

Для участі у проекті необхідно заповнити Google-форму за вказаним посиланням. Дедлайн подачі матеріалів - 27 серпня 2023 року.



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий