Українська криптовалютна платформа введе в обіг свою власну криптовалютну одиницю

  • 4 августа, 06:39
  • 3753
  • 0

На офіційному сайті криптовалютної біржі WhiteBIT було оголошено про випуск їх власного блокчейну та цифрового активу з назвою WhiteBIT Coin (WBT). Подробиці про WB Network та WBT були представлені представниками компанії.

«Його стійка та захищена інфраструктура забезпечується винятково довіреними нодами, які виступають валідаторами», — пояснили представники біржі.

WhiteBIT Coin (WBT), відомий також як WhiteBIT Token (WBT), був обрано базовою монетою блокчейну. Завдяки WB Network, користувачі мають змогу насолоджуватись більшим спектром переваг, включаючи WB Soul Ecosystem, яке дозволяє відтворити власний профіль в блокчейн-середовищі.

Майже рік тому, компанія WhiteBIT представила дорожню карту та WhiteBIT Token, а у поточному році відбувся ретродроп на честь запуску основної мережі WB Network, під час якого 100,000 WBT було розподілено між 17,500 учасниками.

«Реліз WB Network — це надважлива подія як для команди WhiteBIT, так і для всієї криптоспільноти. Завдяки власному блокчейну ми створили стійку інфраструктуру для нових криптоідей та відкрили нові можливості взаємодії з децентралізованими технологіями. І на цьому ми не зупиняємось!», — наголосили представники WhiteBIT.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий