Український фестиваль ігор 2023 року зібрав 1,3 мільйона користувачів Steam

  • 29 августа, 18:16
  • 3727
  • 0

У період з 18 по 24 серпня на Steam відбувся Ukrainian Games Festival 2023, приурочений до Дня Незалежності. У цьому заході взяли участь більше ніж 1,3 млн користувачів. Організатори фестивалю - Indie Cup та Ukrainian Games - поділилися, що ця кількість відвідувачів на 19 разів перевищує показники минулого року. Важливо також зауважити, що вперше банер Ukrainian Games Festival був розміщений на головній сторінці Steam, завдяки чому більше 3,3 млн осіб дізналися про цей фестиваль.

Український фестиваль ігор Ukrainian Games Festival 2023 став найпопулярнішим серед п'яти івентів на Steam, організованих Indie Cup та Ukrainian Games. Участь у фестивалі взяли 341 українська гра, представлені від іменитих розробників, таких як GSC Game World, 4A Games та Frogwares, до інді-проектів від незалежних творців. З цієї загальної кількості, 95 ігор знаходяться на етапі активної розробки.

На Ukrainian Games Festival 2023 були представлені творчі досягнення 150 студій та незалежних розробників. Протягом фестивалю, відвідувачі мали можливість спробувати 77 безкоштовних демоверсій.

Крім цього, під час Ukrainian Games Festival 2023 відбулися численні анонси:

  • Був представлений дебютний тизер і сторінка на Steam для гри "Hollow Home".
  • Показаний ігровий трейлер та нові скріншоти гри "Zero Losses".
  • Оголошено про режим New Game+ для гри "Blessed Burden".
  • Було показано відео про створення саундтреку гри "FoxTail".
  • Представлений щоденник розробки для гри "Freedom Tower" та багато інших анонсів.

Додаткову інформацію про нові ігри можна знайти в розділі "Ексклюзивні прем'єри" на сторінці події.

Ukrainian Games Festival 2023 відіграв важливу роль у підвищенні продажів українських відеоігор. Фестиваль став сприятливим фактором для розробників у збільшенні обсягів продажів своїх проєктів. Також значно зросла кількість користувачів, які додали ці ігри до свого списку бажаного.

Один з розробників, маючи шість проєктів на платформі Steam, поділився даними, згідно з якими під час фестивалю кількість придбаних копій його ігор збільшилась на 582%, а дохід зрос на 169%.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все