Український хмарний оператор UCloud отримав атестат відповідності на хмари за кордоном

  • 20 июня, 18:54
  • 3695
  • 0

UCloud, найбільший український хмарний оператор, отримав атестат відповідності КСЗІ (Комплексна система захисту інформації), повідомили в компанії. Це стосується усіх локацій у чотирьох датацентрах, де розміщене обладнання, а саме в Польщі та Україні.

  1. У компанії кажуть, що UCloud став першим на ринку українських хмарних операторів, який отримав атестат для своїх хмар, розміщених за кордоном.
  2. Атестат підтверджує, що збереження клієнтських даних відповідає вимогам законодавства та українським галузевим стандартам, що пов’язані із захистом інформації.
  3. Також КСЗІ дозволяє компанії співпрацювати з деякими галузями, що зберігають конфіденційні дані користувачів, наприклад, з державним сектором.
  4. UCloud також володіє міжнародними сертифікатами ISO 27001, 27701, 9001, які поширюються і на польський сегмент компанії. Ці сертифікати підтверджують високий рівень інформаційної безпеки та мінімізують ризики витоку даних.

Окрім отримання атестата КСЗІ, UCLOUD збільшили пропускну здатність каналів на маршруті Київ-Львів до 200G і Київ-Франкфурт до 100G. Це дає клієнтам компанії більше можливостей для резервування інформації та її відновлення, а також значно пришвидшує передачу даних між ними та датацентрами в Європі.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий