Український IT-галузь здобуває популярність в Німеччині на події Bits & Pretzels

  • 20 октября, 10:08
  • 3864
  • 0

Цьогорічна мюнхенська конференція Bits & Pretzels відзначилася яскравістю, натхненням та великим впливом. У місцевому відомстві з програмної інженерії EASE, спільно з TechUkraine та Київським ІТ Кластером, була зібрана перша українська делегація на події B&P 2023.

Вибір пав на молодих і висококваліфікованих технологічних лідерів, які достойно представили українську технологічну екосистему на цьому міжнародному заході, як повідомля. Bits & Pretzels - це вагома технологічна подія, що збирає найяскравіші розуми, інноваторів і ризикованих відчайдушників з усього світу. Цей фестиваль об'єднує близько 5000 учасників, включаючи засновників, інвесторів і ключових учасників зі світу стартапів. Цього року подія проходила у Мюнхені в конгрес-центрі ICM Internationales.

Організатори конференції створили чудові умови для українського павільйону, і ми пишаємося тим, що привезли першу українську делегацію на цю вражаючу і впливову подію. Команда EASE взяла на себе велику частину відповідальності, управляючи всі фінансові та організаційні аспекти на місці.

На фестивалі був представлений український стенд площею 2×4 метри, на якому розмістилися чотири обрані українські стартапи. Основною метою цього стенду було продемонструвати потенціал українського технологічного сектору та привернути потенційних клієнтів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все