В Epic Games Store безкоштовно роздають Crashlands та Amnesia: The Dark Descent

  • 1 мая, 06:36
  • 4155
  • 0

В магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store стартувала роздача рольового екшену Crashlands та хоррора Amnesia: The Dark Descent. Отримати обидві гри безкоштовно можна буде до 7 травня.

Що таке Amnesia: The Dark Descent

 

Amnesia: The Dark Descent – це хоррор з видом від першої особи. Дії відбуваються у XVIII столітті. Головний герой, Даніель, прокидається в старовинному маєтку і не пам'ятає, як тут опинився. Він знаходить записку, яку напередодні сам собі написав. У ній сказано, що він випив еліксир амнезії, щоб позбутися важких душевних ран. Також у записці говориться, що Даніелю потрібно спуститися в глибини маєтку і вбити якогось Олександра Бренненбургського. Але варто бути обережним, оскільки за Даніелем йде Тінь – «справжній жах, що змітає все на своєму шляху». Пробираючись похмурими коридорами, гравцеві належить досліджувати маєток і відновлювати пам'ять, а також ховатися від монстрів.

Отримати The Dark Descent безкоштовно можна тут.

Що таке Crashlands


 Crashlands – це пригодницький рольовий екшн у відкритому світі. Грати належить за космічного перевізника, вантаж якого перехопив прибулець. У спробах повернути своє, герой опиняється на невідомій планеті. Тут йому доведеться виживати, досліджувати новий світ, будує притулок, зброю та інші речі. Всього в грі можна виготовити понад 500 предметів. Crashlands вийшла у 2016 році і була тепло прийнята критиками та гравцями. Отримати Crashlands безкоштовно можна тут.



Теги: ігри
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все