В Україні з 13 липня доступний чатбот від Google на основі штучного інтелекту

  • 13 июля, 09:39
  • 3707
  • 0

Особливістю чатбота Google Bard є можливість не тільки отримувати текстові відповіді, а й прослуховувати їх та почути правильну вимову. Тепер чатбот Google Bard доступний українською мовою. За допомогою цього чатбота можна отримувати чіткі відповіді на запитання. Користувач формулює свій запит, а Bard збирає найбільш відповідну інформацію.

Представники Мінцифри відзначили, що цей чатбот може бути особливо корисним, оскільки тепер необхідно витрачати менше часу на ручний пошук інформації. Достатньо просто написати свій запит у чатботі, і Bard зробить все необхідне.

Google Bard має кілька особливостей, які роблять його відмінним від інших чатботів. Основні риси Google Bard включають наступне:

  1. Озвучення відповідей: Він може "озвучити" відповіді на питання, дозволяючи вам почути правильну вимову слів або, наприклад, віршів.

  2. Збереження історії розмов: Google Bard може зберігати історію вашого діалогу та зміни, що відбулися під час розмови. Ви можете переглянути цю історію пізніше.

  3. Експорт Python-коду до Replit: Окрім Google Colab, ви можете експортувати генерований код Python до платформи Replit.

  4. Поділ розмов з друзями: Ви можете поділитися вашими розмовами з друзями, щоб вони також мали доступ до спілкування з Google Bard.




Теги: Microsoft
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи