В Україні запустили застосунок Odrey, який розшифровує голос у текст

  • 7 августа, 17:23
  • 4343
  • 0

Українські підприємці Марта Боровець та Олександр Кузьмічов запустили мобільний застосунок Odrey, який підтримує понад 30 мов та здатний швидко транскрибувати аудіо та відеозаписи у текстові нотатки.

Які функції у застосунку

Голосові повідомлення можна записувати як у застосунку, використовуючи його як диктофон, так імпортувати у нього сторонні файли, записані раніше.

Odrey також надає користувачеві можливість редагувати повідомлення у застосунку та одразу надсилати його у будь-яку соціальну мережу або месенджер.

Якщо хочеш зробити продукт добре — зроби його таким, яким захочеш користуватися сам. Історія заснування почалася з того, що нам не вистачало програми, яка б дозволила зручно та швидко писати звіти із зустрічей та нотувати свої думки. Коли ми її зробили для себе, ми подумали, чому б не поділитися з іншими? Адже вона може стати в нагоді дуже багатьом, - 

Як завантажити

Застосунок наразі доступний лише під iOS, у майбутньому розробники планують десктопну версію та розробку під Android. Odrey має безкоштовну та платну версії. Безкоштовна обмежена 15 хвилинами запису. Платна коштуватиме $1,99 на місяць та не матиме жодних обмежень.

Додаткові функції

Зокрема він вміє розбивати текст на абзаци, якщо під час розмови робилися паузи певної довжини. Їхню довжину кожен може підлаштувати під себе. Також він дозволяє редагувати повідомлення прямо в додатку, без необхідності копіювати в інші текстові редактори.


Теги: додаток
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все