В українських школах можуть заборонити користуватись смартфонами на уроках

  • 26 января, 11:25
  • 4005
  • 0

Народний депутат Олексій Гончаренко подав в Раду проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодачих актів України щодо заборони використання мобільних телефонів та інших пристроїв, що мають підключення до інтернету та не створення перешкод для отримання освіти іншими здобувачами освіти».

В українських школах можуть заборонити користуватись смартфонами на уроках

«Очевидно, що наразі сучасні ґаджети надають доступ до будь-якої інформації, що є великою перевагою. Проте з іншого боку це також і обширний доступ до ігор та соціальних мереж, що може відволікати безпосередньо під час навчального процесу. Крім цього глобально постійне «зависання» у телефоні спричиняє велике навантаження на очі та малорухливий спосіб життя. А також призводить до замкнутості дітей, до скорочення спілкування з однолітками та батьками у реальному житті. І, звісно, до поширення жорстокого цькування в онлайні». - Олексій Гончаренко

Заборона на різноманітні ґаджети у школах вже діє у Франції, Греції, деяких штатах Америки. Але важливо розуміти, що правила заборони користуватись смартфонами буде діяти тільки під час уроків. Проте, якщо вчителю для занять потрібно, щоб діти використали ґаджет – це буде дозволено. Під час перерв користуватись смартфонами теж буде можна.


Теги: смартфон
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все