Віцепрезидентка Adobe стверджує, що штучний інтелект не здатний замінити творчу роботу художників

  • 15 октября, 19:48
  • 3796
  • 0

Зростає кількість компаній, які впроваджують функції штучного інтелекту в свої операції, і працівники стають все більш занепокоєні можливістю заміни їх роботи штучним інтелектом. Проте одна з вищих посадових осіб в Adobe не вірить в це і порівнює розвиток штучного інтелекту з винаходженням фотоапарата.

Про це повідомляє видання Insider. Ешлі Стілл, старша віцепрезидентка Adobe з цифрових медіа, висловила думку, що застосування штучного інтелекту не призведе до зникнення робочих місць в графічному дизайні. Це висловлення було зроблено після того, як Adobe випустила сотні нових функцій інтелектуального аналізу відображення, які інтегровані у їхні інструменти для дизайну.

"Порівняйте це з винаходом фотоапарата. Багато людей вважали, що живопис буде займати менше місця, але це не сталося. Просто з'явився новий вид творчості", - висловила Стілл свою думку.

Вона додала, що поява цифрових камер дозволила більшій кількості людей знімати фотографії, проте професійні фотографи все ще мають великий попит. У вівторок Adobe представила нові функції штучного інтелекту в різних інструментах Creative Cloud, включаючи Adobe Photoshop і Adobe Illustrator. Деякі з оновлень включають можливість перетворення тексту в шаблон і редагування тексту, підтримку 45 мов. Це дозволить користувачам створювати редаговані шаблони, використовуючи текстові описи.


Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий