Відомий технологічний стартап Evernote прийняв рішення звільнити всіх своїх співробітників, щоб активно розвивати ШІ

  • 10 июля, 08:37
  • 3701
  • 0

Згідно з повідомленнями та публікаціями колишніх співробітників у соціальних мережах, компанія Bending Spoons, яка придбала техностартап Evernote, здійснила масове звільнення у другій хвилі, в результаті чого було звільнено всіх 98 співробітників Evernote, що працювали в США і Чилі. Інформацію про це поширив портал Tool Finder, посилаючись на джерела.

«Не залишилося нікого, хто працював в Evernote до його придбання», — розповів анонімний інформатор.

Evernote — програма для створення та зберігання нотаток, яка також працює у браузерах та має програми для смартфонів. Активізували увагу на використанні штучного інтелекту для запуску нових функцій. У близькому майбутньому ШІ зможе замінити експрацівників, переконані у Bending Spoons.

За словами компанії, важливою функцією буде AI Note Cleanup, яка автоматично організовує велику кількість нотаток у папки залежно від змісту та інших характеристик. Ця функція також виправляє друкарські помилки та пунктуацію.

Додаткова функція, AI Search - користувачі зможуть ставити запитання Evernote на рідній мові та отримувати оперативні відповіді, засновані на вмісті їх нотаток.




Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи