Вдосконалений ChatGPT: представили нову версію штучного інтелекту під назвою GPT-4

  • 7 июля, 11:12
  • 3722
  • 0

Компанія OpenAI, яка створила популярного чат-бота ChatGPT, оголосила про доступність своєї нової версії штучного інтелекту GPT-4. Цю нову версію відзначають, як більш потужну та удосконалену модель штучного інтелекту. 

В блозі компанії зазначається, що до кінця липня планується відкрити доступ до GPT-4 для нових клієнтів, а подальші обмеження доступу будуть розглядатися залежно від наявності обчислювальних ресурсів. Розробники стверджують, що різниця між GPT-4 і його попередником GPT-3.5 незначна, коли розглядаються типові завдання. Однак, при більш складних завданнях відмінності будуть помітні.

GPT-4, нова версія ШІ від OpenAI, описується як "креативніша та більш придатна для співпраці". Завдяки ширшим загальним знанням і можливостям, GPT-4 демонструє більшу точність у розв'язанні складних проблем. Одне з найважливіших оновлень - це можливість використання зображень як вхідних даних та їх комбінування з текстом. Нейромережу було навчено розпізнавати зображення та враховувати малюнки та схеми при вирішенні завдань. Крім того, ШІ може пояснювати дані, які подані у вигляді діаграм.




Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все