Велика Британія затвердила угоду між Microsoft і Activision на суму в 69 мільярдів доларів

  • 13 октября, 14:02
  • 3889
  • 0

Орган з питань конкуренції та ринку Великої Британії (CMA) надав згоду на придбання компанією Microsoft Activision Blizzard за суму 68,7 мільярда доларів. Це останній етап перед закриттям угоди.

CMA прийшло до висновку, що пропозиція Microsoft передати Ubisoft права на поширення хмарних ігор врівноважить попередні обурення. 

"CMA виявило обмежені залишкові занепокоєння щодо нової угоди, але Microsoft взяла на себе зобов’язання, які гарантують виконання умов продажу прав Activision до Ubisoft" - управління з конкуренції та ринків Великої Британії. 

Відгук Activision Blizzard та Microsoft на рішення CMA Боббі Котік, генеральний директор Activision Blizzard, висловив позитивну реакцію на рішення CMA. У листі, який був адресований співробітникам, він висловив подяку команді за 40-річну спільну працю та досягнення компанії.

"Ми з нетерпінням чекаємо наступного етапу нашої співпраці з Microsoft і безмежних можливостей, які вона відкриває для вас і для наших гравців" - Боббі Котік.

Президент Microsoft Бред Сміт також висловив вдячність CMA за "ретельний аналіз" справи та позитивне рішення щодо об'єднання.

"Ми успішно подолали останній регуляторний бар'єр, щоб завершити цю угоду," сказав Бред Сміт, Президент Microsoft та Activision мають ще п'ять днів для закриття угоди.


Теги: Microsoft
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи