Ви цього чекали. Microsoft знайшла спосіб зробити оновлення Windows менш дратуючими

  • 27 февраля, 12:49
  • 3748
  • 0

Microsoft тестує новий метод оновлення для Windows 11, який дозволить ОС встановлювати критичні оновлення без перезавантаження комп'ютера.

Оновлення безпеки Windows, які надходять принаймні раз на місяць, часто переривають робочий або ігровий процес, відправляючи повідомлення у спливаючому вікні з проханням перезавантажити комп'ютер або запланувати час для перезавантаження, ніж дратують користувачів. Microsoft, схоже, планує невдовзі вирішити проблему, дозволивши встановлення оновлень без необхідності перезавантажувати комп'ютер.

Як пише Windows Central з посиланням на джерела, Microsoft працює над так званими гарячими виправленнями, які встановлюватимуться без перезавантаження. При цьому кількість оновлень, які потребують перезавантаження, буде зменшено до чотирьох на рік (у січні, квітні, липні та жовтні). Очікується, що Microsoft впровадить таку можливість, починаючи з випуску версії Windows 24H2 пізніше цього року. Поки що незрозуміло, чи буде «гаряче виправлення» доступним для всіх користувачів Windows 11, або лише для комерційних версій Windows 11 Enterprise, Education та Windows 365.

Раніше NV Техно писав, що версія Windows 11 24H2 стане найбільшим оновленням операційної системи від Microsoft цього року. Корпорація відмовилася від випуску Windows 12, ймовірно через впровадження нових інструментів штучного інтелекту.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий