Вибачте, користувачі Windows. OpenAI випустила програму ChatGPT для комп'ютерів, але не для всіх

  • 16 мая, 09:58
  • 3846
  • 0

Популярний чат-бот із штучним інтелектом ChatGPT випущений у форматі десктопної програми для комп'ютерів від Apple. Версія для Windows має з'явитися до кінця року.

Програма для комп'ютера дозволяє користувачам відкривати ChatGPT у маленькому вікні. Тоді помічник із штучним інтелектом матиме можливість «бачити» те, що на вашому екрані, і може допомагати вирішувати будь-які проблеми, такі як робота над кодом.

«Для безкоштовних та платних користувачів ми також запускаємо нову настільну програму ChatGPT для macOS, яка розроблена для бездоганної інтеграції у будь-які дії, які вчиняються вами на комп'ютері. За допомогою простої комбінації клавіш (Option + пропуск) ви можете миттєво поставити запитання ChatGPT. Ви також можете робити та обговорювати знімки екрану безпосередньо у додатку», — зазначає OpenAI у своєму блозі.

Версія чат-бота для комп'ютерів також підтримує режим голосової розмови, який активується однією кнопкою.

"Незалежно від того, чи хочете ви обдумати нову ідею для своєї компанії, підготуватися до співбесіди або обговорити якусь тему, торкніться значка навушників у нижньому правому кутку програми для робочого столу, щоб розпочати голосову розмову", - зазначають творці програми.

Програма для macOS вже доступна для користувачів з підпискою Plus, протягом найближчих тижнів її отримають безкоштовні користувачі. Пізніше цього року очікується надходження такої програми для Windows.

Крім цього, компанія анонсувала, що у майбутньому версія для ПК почне підтримувати аудіо- та відеоможливості останньої моделі чат-бота зі штучним інтелектом GPT-4o, яку OpenAI представила у понеділок, 13 травня. Ця модель отримала значно покращені розмовні навички та можливість підтримки розмови з користувачем за допомогою відеозв'язку.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все