Viber для Android та iOS отримав нові можливості

  • 2 апреля, 13:35
  • 4103
  • 0

Viber, найпопулярніший месенджер для спілкування в Україні, постійно покращує роботу додатка. Після початку карантину в Україні, розробники збільшили кількість можливих учасників групових дзвінків до 10. А тепер вийшло оновлення Viber для Android та iOS – кількість учасників збільшено до 20 осіб. Таким чином, ви зможете не лише проводити робочі конференції з більшою кількістю колег, а й влаштувати сімейні «посиденьки».

Щодо інших новинок у Viber для Android – додали функцію обтинання відео. Завдяки їй усі ваші відео матимуть потрібну тривалість. Для iOS додали оновлення віджета – швидкий огляд чатів, створення нового чату, здійснення дзвінків та перегляд останніх чатів. Для того, щоб скористатися цими можливостями, потрібно просто довше утримувати значок месенджера на робочому столі смартфона.

Вітаємо Вас на сайті Pingvin Pro. Ми докладаємо всіх зусиль, аби переконатися, що коментарі наших статей вільні від тролінгу, спаму та образ. Саме тому, на нашому сайті включена премодерація коментарів. Будь ласка, ознайомтеся з кількома правилами коментування.


Теги: Android viber
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все