Виступ The Weeknd, короткометражка про матчі НБА та низка фільмів й серіалів: Apple додає новий імерсивний контент до Vision Pro

  • 22 июля, 12:43
  • 3721
  • 0

Компанія Apple оголосила про майбутню лінійку імерсивного контенту для Vision Pro. У список потрапила низка фільмів, сералів та іншого контенту, зокрема за участю The Weeknd, гравців НБА та про подорожі світом.

Першим доступний для користувачів став серіал «Boundless» — його запустили ще в день анонсу нового контенту. Йдеться, що глядачі літатимуть на повітряних кулях над ландшафтом Каппадокії, Туреччина. А в наступному епізоді, що вийде восени цьогоріч, запропонують арктичний серфінг.

Що ще презентували Apple і які дати виходу:

  1. У серпні відбудеться прем’єра наступної частини документального серіалу про природу «Дике життя», який познайомить глядачів із життям слонів. 
  2. У вересні стартує «Elevated» — серія повітряних подорожей світом. Глядачі літатимуть над вулканами та водоспадами на Гаваях. А в наступному епізоді з висоти досліджуватимуть осінь у Новій Англії (він вийде пізніше цьогоріч).
  3. Цієї осені запланували прем’єру короткометражки, знятої режисером і лауреатом «Оскара» Едвардом Бергером в Apple Immersive Video — «Submerged». Історія відбувається в часи Другої світової війни і переносить глядачів на борт підводного човна, де моряки намагаються вижити після атаки.
  4. Також восени вийде короткометражний фільм про NBA All-Star 2024 в Індіанаполісі. Події розгортатимуться як на майданчику, так і залаштунками.
  5. Пізніше цього року запланували спеціальний виступ канадського співака The Weeknd і першої частини нового спортивного серіалу з Red Bull «Big-Wave Surfing» біля віддаленого узбережжя Теаупо’о, Таїті.

У який країнах можна буде подивитися цей контент

На жаль, Україна не входить до переліку тих країн, де першим з’явиться цей контент. Apple Vision Pro доступний в Австралії, Канаді, материковому Китаї, Гонконгу, Франції, Німеччині, Японії, Сингапурі, Великобританії та США.

Нові матеріали Apple Immersive Video дебютують англійською мовою в США з субтитрами іншими мовами. Доступність субтитрів залежить від країни або регіону.

Гарнітуру Vision Pro запустили в лютому з більш ніж 150 3D-фільмами та імерсивним контентом. 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий