Включення TON до Telegram допомогло йому потрапити у першу десятку криптовалют за обсягом торгів та популярністю

  • 20 сентября, 07:58
  • 3791
  • 0

Toncoin, криптовалюта, що використовується на децентралізованій платформі The Open Network (TON), зазнала помітного зростання вартості та ринкової капіталізації після анонсу гаманця TON Space, який інтегрується з месенджером Telegram. Цю інформація повідомляють на порталі BeInCrypto.

13 вересня на конференції Token2049 у Сінгапурі був представлений гаманець TON Space. Цей незалежний гаманець надає користувачам повний контроль над їхніми цифровими активами на блокчейні TON.

Ця подія викликала значний інтерес до криптовалюти Toncoin, що призвело до помітного зростання її вартості та ринкової капіталізації. На даний момент Toncoin торгується за ціною $2,35 за одиницю, що на 80% вище, ніж місяць тому. Ринкова капіталізація Toncoin складає $8,08 млрд, що дозволяє їй зайняти місце в першій десятці найбільших криптовалют у світі за цією метрикою.

Toncoin також наблизився до свого найвищого історичного рівня в $2,97, досягнутого в грудні 2020 року. Фахівці передбачають, що ця криптовалюта може продовжити позитивну тенденцію та може навіть перевищити психологічний рубіж в $3,00.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий