WhatsApp збільшить ліміт для дзвінків

  • 18 апреля, 11:53
  • 4052
  • 0

WhatsApp, що належить Facebook, є одним з найпопулярніших месенджерів з більш ніж двома мільярдами користувачів по всьому світу. У спробі утримати своїх користувачів від переходу на інші більш функціональні месенджери, компанія продовжує додавати нові функції. За останні пару місяців у месенджер додали кілька нових функцій. Серед них довгоочікуваний темний режим, підтримка розблокування відбитком пальця тощо. Тепер, згідно з останніми даними WABetaInfo, компанія готується збільшити ліміт групових відео і аудіо викликів.

Вперше WhatsApp представив групові аудіо- і відеодзвінки ще в 2018 році. Зараз ця функція дозволяє додавати не більше 4 учасників на один виклик. Однак в бета-версії WhatsApp для Android (v2.2.128) були виявлені рядки коду, які припускають, що месенджер готується збільшити ліміт в майбутньому оновленні. Рядки також показують, що всі користувачі мусять мати останню версію додатка, щоб скористатися новою функціональністю групових викликів. Наразі невідомо, яким буде новий ліміт. А також немає інформації про терміни випуску.

Разом з цим, компанія також працює над додаванням нового заголовка виклику в додаток, який вже є в бета-версії для Android (v.2.20.129). Заголовок виклику, який вперше був виявлений в бета-версії WhatsApp для iOS v2.20.50.23, призначений для інформування користувачів про те, що їхні виклики повністю зашифровані.


Теги: whatsapp
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все