WhatsApp збільшив ліміт учасників групових дзвінків

  • 21 апреля, 15:20
  • 4022
  • 0

Функція групових аудіо- та відеодзвінків WhatsApp, яка була випущена ще в 2018 році, нарешті отримала потрібне оновлення. Раніше групові дзвінки обмежувалися максимум 4 учасниками. Згідно з нещодавнім звітом WABetaInfo, остання бета-версія (v2.20.133) популярного додатка для обміну повідомленнями збільшує ліміт учасників групових аудіо- та відеодзвінків. Таким чином, до дзвінка можна підключати одночасно до 7 користувачів.

Новини про збільшення ліміту вперше з’явилися всього кілька днів тому. Тоді були виявлені рядки коду, що стосуються оновлення в бета-версії WhatsApp для Android (v2.2.128).

Щоб додати більше 4 учасників до групового виклику, вам потрібно перейти на вкладку «Виклик» і потім натиснути на опцію «Новий груповий виклик». У наступному меню ви зможете вибрати до 7 осіб у своєму списку контактів для зв’язку при груповому аудіо- або відеодзвінку. Варто зазначити, що ця функція буде працювати, тільки якщо всі учасники будуть в останній бета-версії додатка.

Крім того, WhatsApp також вніс деякі незначні зміни в роботу кнопки виклику в групах. Тепер кнопка дозволяє вам безпосередньо починати розмовляти з учасниками групи, якщо ви перебуваєте в групі з 4 (чи менше) користувачами, і всі учасники групи будуть додані до виклику. У тих випадках, коли в групі більше 4 учасників, натискання на кнопку покаже список всіх членів групи, і ви зможете вибрати людей, яких хочете додати в груповий виклик. Щоб випробувати нові функції, ви можете зареєструватися в бета-тестування додатка, перейшовши за цим посиланням, а потім завантажити останнє оновлення з Google Play. Однак, на момент написання статті, місць у бета-тестуванні вже нема. Тож, ви можете спробувати пізніше.


Теги: whatsapp
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все