Windows 10 20H1 отримає вдосконалення в іграх

  • 17 февраля, 13:51
  • 4586
  • 0

Компанія Microsoft вже завершила розробку для Windows 10 20H1, також відомої як версія. Це оновлення може з’явитися вже у квітні. На відміну від другорядного випуску листопадового оновлення 2019 року для Windows 10, версія «Windows 10 2004» нарешті дасть користувачам ОС щось новеньке. У версії 2004 можна очікувати багато значних поліпшень в підсистемі Windows для Linux, відновлення системи та загальну продуктивність.

Microsoft також оновлює інтерфейс Cortana за допомогою нового дизайну на основі чату, і в цьому випуску пошук Windows (Windows Search) стане швидшим. З наступним оновленням функцій ОС, Microsoft представляє нову версію моделі драйвера дисплея для Windows, який є архітектурою графічного драйвера для відеокарт. Windows 10 версії 2004 містить WDDM 2.7 (Windows Display Driver Model) і додає наступні функції:

  • DirectX 12 Raytracing Tier 1.1;
  • DirectX 12 Mesh Shader;
  • DirectX 12 Sampler Feedback: потокова передача текстури, затінення простору текстури;
  • DirectX 12 Video Protected Resource.

WDDM 2.7 має ще одну нову функцію, яка називається «апаратно-прискорене планування графічного процесора» для інтегрованої і дискретної відеокарти. На жаль, AMD Radeon зараз не підтримується через відсутність інсайдерських драйверів. Функція апаратного прискорення ГП у Windows 10 дозволяє відеокартам, таким як Intel UHD Graphics 620 чи NVIDIA GeForce 1060, безпосередньо управляти своєю відеопам’яттю. За допомогою нової функції графічного процесора, Microsoft обіцяє поліпшити продуктивність відтворення відео і скоротити затримки на підтримуваному обладнанні. Апаратно-прискорене планування ГП працює незалежно від API (DirectX, Vulkan, OpenGL), використовуваного для програм та ігор. Популярні і відомі програми будуть підтримувати це апаратне прискорення. Апаратне прискорення дозволяє відеокарті комп’ютера більш ефективно обробляти відео та ігри.

Після встановлення оновлення Windows 10 20H1 ви знайдете параметр «апаратно-прискорене планування ГП» в настройках графіки, і його необхідно включити вручну. Після включення, відеокарта забезпечить більш плавне відтворення відеоконтенту та ігор, зменшить затримку і поліпшить продуктивність. Microsoft поки не оголосила дату виходу весняного оновлення, але, швидше за все, воно з’явиться у квітні або травні.


Теги: windows
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все