Windows 10 KB4532695 спричиняє проблеми у деяких користувачів

  • 3 февраля, 13:46
  • 4351
  • 0

Для деяких користувачів додаткове накопичувальне оновлення Windows 10 KB4532695 викликає «синій екран смерті» (BSOD) або критичні помилки. За словами користувачів, оновлення також викликає проблеми зі звуком. Це оновлення було випущено наприкінці січня і мало вирішити певні проблеми. Однак, у деяких користувачів спричинило нові.

«Синій екран смерті», або BSOD, – це проблема, яка з’являється, коли Windows 10 стикається з критичною помилкою. Зазвичай BSOD з’являється через проблеми з обладнанням, програмним забезпеченням і драйверами, але іноді через проблеми з оновленням Windows 10. Деякі користувачі повідомляють, що оновлення KB4532695 спричиняє BSOD на їхніх комп’ютерах, а деякі повідомляють про повільний час завантаження.

Мабуть, BSOD й інші проблеми можуть бути вирішені шляхом видалення зіпсованого оновлення, яке є необов’язковим і встановлюється тільки тоді, коли ви вручну натискаєте кнопку «Завантажити та встановити». Також здається, що патч може конфліктувати з аудіо драйверами або програмним забезпеченням вашої звукової карти і відключати звук. Деякі кажуть, що звук перестає працювати після установки патча, в той час як інші говорять, що оновлення драйверів Intel може повернути звук.

Не так багато людей повідомляють про ці проблеми, тому можна з упевненістю припустити, що це не поширена проблема. Якщо у вас виникли будь-які проблеми, найкраще видалити KB4532695, поки Microsoft не випустить виправлення в наступному місяці.


Теги: windows 10
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все