Windows 10: Microsoft позбулася провального браузера

  • 15 июля, 11:20
  • 3936
  • 0

Компанія Microsoft зараз щосили трудиться над новою версією браузера Edge, яка заснована на движку Chromium. Розробник Рафаель Рівера (Rafael Rivera) виявив у останньої тестової збірці Windows 10 під номером 18936, софтверний гігант вже почав підготовку до того, щоб позбутися від старої-доброї версії Edge. Схоже, застарілий браузер так і не став популярним. І це не дивно, адже особливих відмінностей від Microsoft Explorer практично не було. 

Судячи з усього, поки Microsoft не збирається зовсім прибирати старий Edge з операційної системи. Він буде просто приховано в списку додатків. На повний перехід на новий браузер піде якийсь час. Більшість додатків з офіційного магазину поки що посилаються на поточну публічну версію Edge. Втім, це правильний крок, так як браузер виявився провальним, а зараз він тільки завантажує роботу операційки, що не завжди на користь. 

Як очікується, нова версія Edge на базі Chromium стане частиною Windows 10 з релізом весняного оновлення, поки відомого як 20H1. Воно дозволить збільшити швидкість роботи ОС практично в кілька разів. Що ж, охоче в це віриться.


Теги: Microsoft edge
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все