Windows 10 отримає полегшений процес встановлення драйверів

  • 25 декабря, 11:43
  • 4559
  • 0

Корпорація Microsoft працює над тим, щоб полегшити користувачам процес оновлення операційної системи Windows 10. Наприклад, нещодавно Microsoft офіційно оголосила, що працює над простішими способами встановлення драйверів і щомісячних оновлень безпеки.

Згідно з повідомленнями, в оновленні версії Windows 10 збірки 19536, Microsoft надасть нові можливості у службі Windows Update, щоб полегшити користувачам керування додатковими оновленнями, не звертаючись до сторонніх програмних засобів або менеджерів пристроїв. Це також означає, що користувачам більше не потрібно використовувати додаток або диспетчер пристроїв для оновлення певних драйверів.

Корпорація планує виділити функції оновлення драйверів в окреме місце, разом з встановленням оновлень пов’язаних з функціональністю і не пов’язаних з безпекою. Вважається, що таким чином, користувачам буде зручніше взаємодіяти з усіма процесами. Припускається, що нова функціональність з’явиться в наступному великому оновленні операційної системи у 2020 році.


Теги: windows 10
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи