X поступово відкриває аудіо- та відеодзвінки для всіх користувачів

  • 26 февраля, 12:00
  • 3748
  • 0

X поступово відкриває функції голосового та відеозв’язку для користувачів, які не мають платної підписки Premium. Про це повідомив інженер компанії Енріке Барраган.

  1. Новину також підтвердила генеральна директорка X Лінда Яккаріно, яка репостнула його запис.
  2. Минулого року компанія вперше представила цю функцію для користувачів iOS з платною підпискою. Це був крок на шляху до перетворення X на універсальний застосунок, чого прагне Ілон Маск. На початку цього року функція стала доступною також на пристроях Android, але можливість здійснювати дзвінки залишалася лише для користувачів з преміум підпискою.
  3. Наприкінці січня Маск заявив, що X зробить голосові та відеодзвінки доступними для всіх користувачів, як тільки компанія буде впевнена в їхній надійності.
  4. На офіційній сторінці X для цієї функції повідомляється, що всі облікові записи можуть здійснювати та отримувати дзвінки, за умови, що користувачі хоча б раз спілкувалися в особистих повідомленнях. Раніше на цій сторінці було зазначено, що функцією можуть скористатись лише користувачі з підпискою Premium.

Аудіо- та відеодзвінки вбудовані у функцію прямого обміну повідомленнями та працюють за аналогією з іншими програмами, наприклад, WhatsApp та Telegram.

У налаштуваннях можна дозволити отримання аудіо- та відеодзвінків від користувачів, що знаходяться лише в адресній книзі, від людей, на які підписані чи від верифікованих користувачів, або взагалі повністю відключити функцію.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи