Як на iOS. Google Карти для Android тепер вміють показувати погоду

  • 9 февраля, 16:07
  • 3780
  • 0

Програма Google Карти для Android отримала оновлення, з яким користувачі надали можливість переглядати прогноз погоди в різних локаціях, не закриваючи програму.

У оновленій версії програми у користувачів з'явилося невелике прямокутне поле у верхньому лівому кутку (під панеллю пошуку і каруселлю фільтрів місць), яке сповіщає про погоду в локації. У цьому вікні за промовчанням відображається інформація про температуру та індекс якості повітря. Також у ньому можна побачити, чи йде дощ чи сніг.

Як пише 9to5Google, після натискання на віконце можна отримати додаткову інформацію про погоду. Наприклад «Відчувається як…», якою буде найвища та найнижча температура за добу. Доступний і 12-годинний прогноз, який можна гортати. Якщо натиснути значок AQI, можна отримати інформацію про якість повітря в регіоні (вона з'явиться на картах у режимі накладання). Прогноз погоди вже повинен бути доступним для всіх користувачів в актуальній версії програми Google Play (версія 11.113.x).

NV Техно писав, що Google розпочинає обмежене тестування генеративних інструментів штучного інтелекту в Картах. Вони дозволяють отримувати справді розумні рекомендації щодо закладів. Також напередодні компанія виправила проблему, пов'язану з тим, що Карти дозволяють ефективно орієнтуватися у просторі, але не під землею. Було розгорнуто нову систему, яка дозволяє використовувати навігатор навіть у тунелях.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий