YouTube Music розширив функцію офлайн-прослуховувань на веб-версію – як це зробити

  • 6 апреля, 10:05
  • 3266
  • 0

YouTube Music розширив свою функцію офлайн-прослуховувань. Тепер завантажити пісні можна і з комп’ютера. Вперше функцію запровадили у лютому цього року і тепер розширюється для більшої кількості користувачів. Про це пише видання «9to5google».

Стримінгова платформа не має окремого застосунку для комп’ютерів, тому прослуховування відбувається у вкладці браузера. Раніше завантажити музику та слухати її офлайн можна було тільки у телефоні чи планшеті, та тепер це можна зробити і на ПК.

Коли ви заходите в YouTube Music на комп’ютері, біля вкладки «Бібліотека» на бічній панелі з’явиться повідомлення «Нове! Завантажте музику для прослуховування в режимі офлайн».

Далі треба перейти на сторінку альбому чи синглу та натиснути на кнопку «Завантаження», що має бути розміщена між «Зберегти в бібліотеці» та додатковим меню з трьома крапками вгорі.

Завантажувати музику можна у не більше, ніж десяти пристроях. Завантаження залишаються доступними, якщо пристрій має підключення до інтернету принаймні раз на 30 днів. Але це досить стандартне обмеження для потокових служб, пише видання. 

Імовірно, для завантаження пісень знадобиться підписка YouTube Premium. Також не ясно, чи можна буде завантажити подкасти. Як ми писали раніше, Google Podcasts припинить свою роботу у квітні цього року, тож користувачі мають встигнути перенести свої підписки. Наприклад у YouTube Music, який замінить застосунок. Тут ми пояснювали, як швидко це можна зробити.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий