Юридична компанія навчила штучний інтелект виявляти хабарництво

  • 27 августа, 11:16
  • 3702
  • 0

Звітування Aiscension Bribery, що використовує технологію штучного інтелекту від Reveal, навчено юристами для розпізнавання ключових форм хабарництва, включаючи надання або отримання неправедної вигоди, обхід внутрішніх процедур, спроби взятки та винагороди за послуги.

Компанія стверджує, що цей інструмент дозволяє проводити розслідування або перевірки відповідності вдесятеро швидше, точніше та економічно ефективніше, ніж будь-який інший доступний варіант. Штучний інтелект здатний виявляти шаблони та нетипові ситуації в обсягових даних текстового характеру в понад 100 мовах. 

Вендел Джіса, засновник та генеральний директор компанії Reveal, додав: "Об'єднуючи глибокі юридичні знання команди DLA Piper з передовою технологією штучного інтелекту від Reveal, ми створили рішення, яке значно зменшує час, необхідний для проведення розслідувань та аудиту відповідності, одночасно підвищуючи точність та економічну вигоду.

Програмне забезпечення зі штучним інтелектом, навчене юристами DLA Piper, розпізнає закономірності та аномалії у великих обсягах текстової інформації, що дозволяє виявляти ознаки хабарництва та допомагає організаціям передбачати ризики з приводу хабарництва, захищати свою діяльність та зберігати свою репутацію.


Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все