За відгуками користувачів Overwatch 2 отримала найнижчий рейтинг серед ігор Steam

  • 14 августа, 06:27
  • 3738
  • 0

Overwatch 2 з'явилася на платформі Steam на минулому тижні та, буквально за кілька днів, накопичила понад 105 тисяч відгуків. На жаль, понад 97 тисяч з них мають негативний відтінок. Відповідно до даних порталу Steam, де представлено не лише список найкращих, а й 100 найгірших ігор на платформі Valve, Overwatch 2 займає перше місце в цьому рейтингу. Ця гра у жанрі багатокористувацького шутера від першої особи наразі має близько 0,96 бала від користувачів і всього 10% позитивних оцінок.

Overwatch 2 здобула такий вражаючий "успіх", що тепер вона отримала титул найгіршої гри на Steam у грі War of the Three Kingdoms, що, власне кажучи, було неймовірно складним завданням. В більшості негативних оглядів відзначалися недостатність контенту, надмірна сила героїв, проблеми з багами і кілька інших зауважень. До речі, агресивна політика монетизації також була неприйнятною для користувачів – цей підхід вже мав негативний вплив на оцінку Diablo Immortal, і Blizzard, ймовірно, мав це у свідомості.

Особливо вразило рішення Blizzard про скасування кооперативного режиму "Герой проти ворога" в Overwatch 2. Це був неймовірно дивний крок, особливо з урахуванням того, що цей режим був однією з головних переваг Overwatch 2. Хоча Blizzard випустила три сюжетні місії як частину пакета Overwatch 2: Invasion Bundle, їх ціна в $15 викликала дискусії і невдоволення.

Незважаючи на велику кількість негативних відгуків, Overwatch 2 все ще зберігає певну активність гравців. За даними SteamDB, за останні 24 години пікова кількість одночасних гравців становила трохи понад 67 тисяч, а рекордна кількість досягла 75 608. Крім того, є приблизно 10 тисяч позитивних відгуків. Просто так вийшло, що негативних відгуків у грі вдесятеро більше, ніж позитивних.


Теги: ігри steam
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все