Захист більше не працює? Ще одна шкідлива програма безперешкодно потрапила в App Store

  • 22 февраля, 05:56
  • 3725
  • 0

Apple знову звинувачують у схваленні шахрайської програми в App Store. На цей раз у магазині додатків для iOS виявили фейковий криптогаманець.

Rabby Wallet повідомила, що в App Store з'явилася програма, яка використовувала назву та ідентифікатор її платформи. Цікаво, що це не перший випадок, коли Apple схвалює підроблену програму Rabby Wallet для iOS. Цього разу, як стверджують творці Rabby Wallet у X (Twitter), навіть одночасно було подано офіційний додаток на схвалення в App Store, проте Apple з незрозумілих причин схвалила підроблену програму раніше за справжню.


фейкова програма Rabby Wallet & Crypto Solution була доступна в App Store принаймні чотири дні. Деякі користувачі програми стверджували на Reddit, що їхні гроші були викрадені цим фейковим додатком для криптовалюту. Постраждалі користувачі також кажуть, що намагалися зв'язатися з Apple, щоб попередити компанію про шахрайство, проте, незважаючи на цей криптододаток, залишалося доступним в App Store.

До цього часу Apple вже видалила програму з App Store. Представники компанії зазначили, що основою стало те, що правила App Store забороняють шахрайські програми з оманливим контентом.

NV Техно писав, що напередодні через App Store поширювався замаскований під програми для перевірки зору додаток, який надавав доступ до піратських фільмів та шоу. Воно швидко випередило відомі потокові сервіси, такі як Netflix та Prime Video, у списку найкращих безкоштовних розважальних програм App Store.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все