Заслужена нагорода. Винуватець глобального збою Windows отримав нагороду за «найепічніший провал»

  • 13 августа, 14:12
  • 3743
  • 0

Виробник програмного забезпечення безпеки CrowdStrike отримав нагороду за «найепічніший провал» після того, як його оновлення викликало глобальний IT-збій ПК з Windows.

Президент компанії CrowdStrike Майкл Сентонас отримав нагороду Pwnie Awards на заході Def Con. Під час нагородження він визнав, що це «певно не та нагорода, якою можна пишатися».

«Я думаю, що команда була вражена, коли я прямо сказав, що зроблю це. Тому що ми дуже помилялися, ми говорили про це багато разів, і дуже важливо усвідомлювати, коли ви робите щось добре, і дуже важливо усвідомлювати, коли ви робите щось жахливо погано», — продовжив Сентонас.

Бос CrowdStrike додав, що розмістить трофей за «найепічніший провал» у штаб-квартирі CrowdStrike, як нагадування про цей епізод.

"Наша мета - захищати людей, і ми помилилися, і я хочу переконатися, що всі розуміють, що такі речі не можуть відбуватися", - сказав він.

Як пише TechCrunch, аудиторія висловила подяку Сентонасу за те, що він визнав помилки компанії.

Глобальний збій Windows - що відомо

8,5 мільйона ПК із Windows показали «синій екран смерті» 19 липня. Це сталося після надходження проблемного оновлення програмного забезпечення CrowdStrike. Компанія визнала, що збій стався через її неналежний підхід до тестування програмного забезпечення.

Від збою постраждали тисячі компаній, але особливих збитків він завдав лікарням та авіакомпаніям, які скасували тисячі авіарейсів. Велика американська авіакомпанія Delta Air Lines вимагатиме відшкодування збитків.

CrowdStrike також зіткнулася з позовом з боку акціонерів. Компанію звинувачують у брехні та приховуванні проблем із тестуванням її продуктів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий